L'Alcalde

Benvolguts i benvolgudes,

Us vull donar la benvinguda al nou web del municipi de la Pobla de Massaluca. En aquest espai podreu trobar-hi informació relacionada amb notícies municipals, informació sobre el consistori, de la gestió econòmica i de l'acció de govern, així com la possibilitat de realitzar diversos tràmits electrònicament i fer-nos arribar els vostres suggeriments o qüestions.

A través d'aquesta pàgina podreu conèixer una mica millor el nostre poble, amb la informació de les diferents activitats, festes i esdeveniments que es van realitzant durant l'any. També hi trobareu informació de llocs d'interès per a visitar, d'especial interès turístic, i itineraris per a poder fer sortides i excursions.

A més s'hi poden consultar dades del municipi, els serveis que s'ofereixen a la població, les entitats i associacions locals, motor del nostre poble, així com les activitats que aquestes organitzen anualment.

Us convido a navegar per aquesta web i a conèixer el municipi de la Pobla de Massaluca. Desitjo que us sigui útil i hi pugueu trobar tota aquella informació que necessiteu.

Rebeu una cordial salutació,

 

Antoni Ferré Llop

Alcalde de la Pobla de Massaluca

Subscriure a